De Hogelandster Energie Cooperatie

Oldeheem Kloosterburen

Voor mensen die houden van hun buurt!

Op het dak van het Oldeheem in Kloosterburen gaan we 200 panelen plaatsen.
Dit is een project waar inwoners uit KLOOSTERBUREN, KRUISWEG, MOLENRIJ, KLEINE HUISJES, HORNHUIZEN, LEENS, WEHE DEN HOORN, EENRUM EN PIETERBUREN aan mee kunnen doen door zon-certificaten van de coöperatie te kopen. Voor deze certificaten on
tvangt elke deelnemer 15 jaar lang jaarlijks een subsidie van de overheid uit de zogenaamde postcoderoos regeling. Zo wordt niet alleen de stroom die gebruikt wordt groen maar ook nog eens goedkoper.

We streven ernaar om dit project nog voor april 2021 klaar te hebben. Er zijn nog enkele certificaten beschikbaar. Dit is interessant voor alle inwoners en bedrijven binnen de genoemde postcoderoos. Ook als u al een aantal zonnepanelen op uw woning of bedrijf heeft. 

Een leuk spaarpotje en een gezonde toekomst voor later met het zonnedak “Oldeheem” Kloosterburen.

€ 49,00 per certificaat

Voor een bedrag van € 49,00 per certificaat kunt u al deelnemen aan dit bijzondere zonnepark. Zo wekt u uw eigen groene stroom op in uw eigen buurt en verlaagt op een eenvoudige en duurzame manier uw energierekening. Een huishouden gebruikt gemiddeld 2.700 Kwh aan stroom per jaar.

Bij afname van 10 certificaten (10 x 270 Kwh per jaar = 2.700 Kwh) is uw huishouden qua stroomverbruik al energie neutraal. De investering van € 490,00 verdient u in ongeveer 7 jaar terug. De overige jaren houdt u er dan financieel wat aan over. Naast dit voordeel helpt u automatisch mee aan een gezonde, groene toekomst van uw eigen geliefde buurt.

Meer informatie over dit project komt binnenkort hier te staan. U kunt ons altijd bellen of mailen.

Verder lezen over het hoe en waarom van een Postcoderoos project?  Hoe en wat van een Postcoderoos

Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.