Postcoderoos project Wehe-den Hoorn

In Wehe – den Hoorn werken we aan een zonnepanelenproject op een dak van Waddenfun in Zuurdijk.
Dit wordt een groot project waar inwoners van WEHE –DEN HOORN, MENSINGEWEER, WARFHUIZEN, ZUURDIJK, LEENS, KLOOSTERBUREN en EENRUM aan mee kunnen doen door zon-participaties van de coöperatie te kopen. Voor deze certificaten on
tvangt elke deelnemer 15 jaar lang jaarlijks een subsidie van de overheid uit de zogenaamde postcoderoos regeling. Zo wordt niet alleen de stroom die gebruikt wordt groen maar ook nog eens goedkoper.

​Voor wie is dit project interessant?

Het project is interessant voor alle inwoners en bedrijven binnen de genoemde postcoderoos. Ook als u al een aantal zonnepanelen op uw woning of bedrijf heeft.

Voor mensen die houden van hun buurt!

Beleggen in een duurzaam project in eigen omgeving. Naast een besparing op de energierekening, levert het ook een gezondere toekomst voor je eigen buurt op.

Goed om te weten.

Voor €49,- per certificaat koopt u de gebruikersrechten van het zonnepaneel voor een periode van 15 jaar. Dus niet het zonnepaneel zelf. Zo profiteert u van de opgewekte stroom terwijl het onderhoud verzorgd wordt door de HEC. Op dit moment zijn alle 614 certificaten verkocht. Binnenkort zullen we u informeren over de start van ons 2e project in Kloosterburen.

Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.